Detalii

Royal Zanzibar Beach Resort

Zanzibar, Tanzania

Plecare din: Bucuresti, Romania

Check In - 2024-02-14

Check Out - 2024-02-21

7 Nopti

ro.travsoft.newInterface.utilities.TripAdvisor@5ff12c92

 ROYAL ZANZIBAR BEACH RESORT 5* http://www.royalzanzibar.net/ 8.9 booking.com
                                                  HolidayCheck 2018 Award

Localizare: Resortul este situat pe coasta de nord a insulei Zanzibar, in Nungwi, la 60 km de Aeroportul International si la 60 minute de Stone Town, pe plaja cu nisip alb, intre gradini tropicale.

Facilitati hotel: Complexul construit in stil traditional dispune de un restaurant principal unde se servesc preparate locale si internationale precum si un restaurant cu specific pescaresc a-la-carte. De asemenea, contra-cost se pot organiza cine private pe plaja. Oaspetii pot servi bauturi racoritoare la cele 4 baruri ale resortului si se pot relaxa la centrul fitness sau la Spa. Hotelul ofera un magazin de suveniruri, 4 piscine si un jacuzzi, pot juca tenis de masa, biliard, darts, volei pe plaja si polo, iar seara exista animatie.

Facilitati camere: Camerele superior au aprox. 78m2 si ofera o baie spatioasa cu cada si dus, 2 chiuvete, veranda/terasa, pat matrimonial king size sau doua paturi queen size, facilitati pentru prepararea ceaiului si a cafelei, televizor cu ecran plat, telefon, internet wi-fi gratuit, mini-frigider, uscator de par, aer conditionat si seif.

Tariful pachetului include cina festiva de revelion.