Detalii

RIU PALACE RESORT, Nungwi

Zanzibar, Tanzania

Plecare din: Bucuresti, Romania

Check In - 2024-02-14

Check Out - 2024-02-21

7 Nopti

ro.travsoft.newInterface.utilities.TripAdvisor@15b4c929

Localizare: Riu Palace Zanzibar 5* este situat la cativa pasi de plaja cu nisip alb Nungwi. Aeroportul se afla la o distanta de aproximativ 66 km de hotel.

Facilitati hotel: restaurant principal cu terasa, 2 restaurante tematice, baruri, 3 piscine exterioare amenajate cu sezlonguri si umbrele de soare, sala de fitness, teren de tenis, un centru Spa cu servicii de masaj, baie cu aburi, jacuzzi, tratamente faciale/corporale, servicii de infrumusetare si ofera diverse programe de divertisment cu muzica si spectacole live. De asemenea, hotelul ofera si echipamentele necesare pentru snorkeling. Hotelul ofera o receptie deschisa 24 ore, internet WiFi gratuit in intregul complex, camera de bagaje, birou de turism, servicii de schimb valutar si accepta platile cu carduri Visa si MasterCard.


Dotari camere: spatiile de cazare sunt modern amenajate si dotate cu facilitatile necesare pentru confortul oaspetilor pe tot parcursul sejurului. Camerele dispun de aer conditionat, televizor, internet WiFi gratuit, minibar, baie si balcon/terasa. 

Pagina web: www.riu.com